Tenis
SPORTOVI
Tenis
Fali mu mečeva

Pobjednik US Opena Marin Čilić vratio se na teren nakon 4 mjeseca!

Hrvatski tenisač Marin Čilić, aktualni pobjednik US Opena, vratio se na ATP Tour nakon višemjesečne stanke zbog ozljede ramena i odradio je prvi službeni meč u 2015. godini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić je poražen na startu ATP turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu od Argentinca Juana Monaca sa 6:4, 6:4. Vidjelo se kroz susret da Čilić nije u natjecateljskoj formi i da još nije u najboljoj fizičkoj spremi za najveće napore.

Čilić je u prvom setu solidno držao svoj početni udarac i čak prvi stigao do dvije vezane break-lopte, no Monaco se izvukao i u idućem gemu kaznio hrvatskog tenisača. Čilić se uspio vratiti u set oduzimanjem servisa Argentincu, no kod 4:4 još je jednom popustio i Monaco je nakon toga odservirao za osvajanje prve dionice.

Odmah na početku drugog seta Monaco radi break, ali se Čilić još jednom vraća u set i poravnava na 3:3. No potom slijedi još jedan slabi servis-gem koji koristi Monaco, te u konačnici bez ikakvih problema zadržava svoj servis za pobjedu i 3. kolo jakog turnira iz serije Masters 1000.

Recimo i da je ovo bio treći dvoboj Čilića i Monaca, ali prvi nakon 2009. godine, te druga pobjeda argentinskog tenisača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider