Tenis
SPORTOVI
Tenis
Uspjeh karijere

Pennetta svladala ozlijeđenu Radwansku u finalu Indian Wellsa

32-godišnja Talijanka Flavia Pennetta, inače 21. igračica svijeta, finalnom pobjedom u Indian Wellsu stigla je do najvećeg rezultata u karijeri. U završnom dvoboju ovog velikog turnira lakoćom je svladala Agnieszku Radwansku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radwanska nije bila sposobna za značajniji otpor u ovom susretu, mučila se s ozljedom koljena, koristila medicinski time-out, no on joj nije pomogao. Nakon što je u drugom setu uzela prvi gem, izgubila je narednih šest i za sat i 14 minuta upisala je poraz.

Pennetta je pobjedom 6-2, 6-1 stigla do desetog turnirskog slavlja, no nikada u karijeri nije slavila na ovako jakom turniru. Dosad je osvajala turnire u Sopotu, Bogoti, Bangkoku, Vina del Maru, Palermu, Marbelli, Los Angelesu te dvaput u Acapulcu.

Finalni dvoboj je vrlo brzo postao jednosmjeran. Nakon 2-2 u prvom setu Radwanska je potpuno pala, do kraja meča uzela je samo jedan set i ostala je na 13 osvojenih turnira u karijeri.

Pennetti je ovo druga ovogodišnja pobjeda nad Radwanskom nakon što ju je svladala i na turniru u Dubaiju također prilično glatko sa 6-4, 6-1. (TS) 

WTA Indian Wells, finale:

Flavia Pennetta (Italija, 20) - Agnieszka Radwanska (Poljska, 2) 6-2, 6-1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider