Tenis
SPORTOVI
Tenis
kreće nova ATP sezona

Zabrinuti Đoković otkrio zašto je Federer angažirao Ivana Ljubičića

Roger Federer angažirao je Ivana Ljubičića za novu ATP sezonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prosincu 2015. godine Roger Federer je objavio da raskida suradnju sa Stefanom Edbergom i da započinje novu s hrvatskim strategom Ivanom Ljubičićem. Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, priznao je da je iznenađen i pomalo zabrinut zbog te suradnje.

"Iskreno da, ostao sam vrlo iznenađen. Bit će bizarno vidjeti mog prijatelja kako za vrijeme meča pomaže Federeru da me pobijedi", kaže Nole pa nastavlja.

"Ljubičić zna moju igru, on zna igru svih Rogerovih rivala na ATP Touru jer je s većinom igrao. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga je Federer angažirao", kaže Đoković.

"Hoće li funkcionirati ili ne to ćemo tek vidjeti. No u svakom slučaju im želim sve najbolje u suradnji. Ljubo je sjajan tip, vrlo smiren, staložen i uvjeren sam da Roger zna zašto ga je angažirao", zaključio je prvi reket svijeta.

Đoković u prvom tjednu nove ATP sezone nastupa u Dohi gdje će zaigrati i Rafa Nadal, te branitelj naslova David Ferer. Podsjetimo, prošle godine Đoković je poražen u četvrtfinalu od hrvatskog 'diva' Ive Karlovića. Bio je to Đokovićev jedini poraz u sezoni prije finalnog ogleda (16 turnira, 15 finala).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider