Tenis
SPORTOVI
Tenis
slijedi pad?

Đoković otvorio dušu: Je li najbolji tenis iza njega?

Novak Đoković doživio je nekoliko šokantnih poraza u posljednja tri mjeseca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković otkrio je razlog zbog kojeg nakon osvajanja Roland Garrosa ne igra ni približno svoj najbolji tenis. Srpski tenisač kompletirao je grand slam nakon osvajanja pariškog turnira, no potom je neočekivano poražen u 3. kolu Wimbledona od Sama Querreyja, u 1. kolu Olimpijskih igara u Rio de Janeiru od Juana Martina del Potra, a onda i u finalu US Opena od Stana Wawrinke.

Svi su primjetili da to nije onaj pravi, dominantni Novak Đoković s početka sezone kada ga je jedino ozljeda zaustavljala da ne osvoji turnir. Uoči posljednja četiri nastupa u 2016. godini srpski tenisač 'otvorio je dušu' medijima.

"Nakon Pariza kao da sam prestao uživati na terenu. Nisam mogao pronaći svježinu i staloženost. Poremetile su me i ozljede, ali unatoč tome vjerujem u uspješni kraj ove sezone".

Đokovića do kraja 2016. godine očekuju nastupi u Pekingu, Šangaju Parizu i završnom ATP Finalsu u Londonu. Đoković će i ovu sezonu okončati kao broj 1 na svijetu, no nakon ovih nekoliko posljednjih mjeseci mnogi se pitaju: je li najbolji tenis i najbolje razdoblje njegove karijere iza njega?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider