Tenis
SPORTOVI
Tenis
Previše propuštenih prilika

Karlović izgubio od "sretnog gubitnika" u Indian Wellsu

Div sa Šalate loše je koristio break šanse na servis suparnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 3. kolo velikog ATP turnira u Indian Wellsu, bolji od njega je u dvoboju 2. kola bio japanski "sretni gubitnik" Yoshihito Nishioka sa 6:4, 6:3 nakon sat i 20 minuta igre.

Karlović je propustio čak sedam "break-lopti" početkom dvoboja, četiri u drugom i tri u šestom gemu, kada nije uspio materijalizirati pritisak koji je stvarao na prvi servis 21-godišnjeg Japanca.

Nakon toga se Nishioka stabilizirao na svom početnom udarcu dok je Karlović vrlo loše reagirao pri rezultatu 15:30 na svom servisu u devetoj igri prvoga seta.

Visoki je Zagrepčanin tada vezao dvije dvostruke servis pogreške i praktički darovao Nishioki "break", a ovaj je potom sigurno odservirao za prvi set.

U drugom setu Karlović se više nije uspio približiti oduzimanju servisa protivnika, a frustracije zbog razvoja događaja izbile su na površinu u drugom dijelu seta. Naš je igrač izgubio servis kod rezultata 3:3, a onda još jednom kod zaostatka 3:5 napravivši još jednu dvostruku pogrešku na meč-loptu Japanca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider