Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Tenis
nadmašio šarapovu

VIDEO Najglasniji 'stenjač' ATP Toura: Pobjeđuje iritirajući suparnike

Glasni uzdasi tijekom poena karakteristika su brojnih vrhunskih tenisačica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnoge tenisačice stenju, urliču, ispuštaju svakojake zvukove prilikom udaranja loptice. To nije nikakva novost. Rade to još od 90-ih godina prošlog stoljeća, pa smo se svi već u potpunosti naviknuli na to i ne doživljavamo kao nešto čudno.

I muškarci ispuštaju zvukove, odnosno stenju. No ono što radi Čileanac Gonzalo Lama je u najmanju ruku iritantno. Tenisač ne stenje, već urliče prilikom svakog udarca i zbog toga je Nizozemac Robin Haase izgubio živce.

Njih dvojica igrali su na ATP Challenger turniru u češkom Prostejovu, Lama je dobio prvi set, imao je break prednosti u drugom što je vrlo vjerojatno već bio dovoljan razlog da Haase bude ljut. Pri gem-lopti za Čileanca kod 2:1 u drugom setu igrala se duga izmjena i Lama je kod svakog udarca urlikao, pa je Nizozemac odlučio uzvratiti.

Urliknuo je i on, no zbog toga je odmah izgubio bod jer je sudac to shvatio kao provokaciju. Haase je potom došao do suca i imao burnu raspravu, no pomoći nije bilo.

"Što je ovo? On smije urlikati, a ja ne? NE! Pa on to radi stalno i ništa ne poduzimate. Ja sam to napravio jednom i odmah me kažnjavate?!", bijesnio je nizozemski tenisač.

U konačnici je izgubio sa 6:3, 6:3.

'Kraljice' ispuštanja zvukova za vrijeme igre su Marija Šarapova i Viktorija Azarenka. Kada njih dvije igraju gledatelji u ušima moraju nositi čepiće kako im se sluh ne bi oštetio. Doslovno...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider