Tenis
SPORTOVI
Tenis
prgavi australac

FOTO I lijepa Ana Ivanović podržala Donnu Vekić: 'Nije to zaslužila'

Srbijanska tenisačica Ana Ivanović posljednja je u nizu koja je stala na stranu naše Donne Vekić, koju je prgavi Australac Nick Kyrgios, ni krivu ni dužnu, teško uvrijedio za vrijeme susreta sa Stanislasom Wawrinkom...

Podsjetimo, prošloga tjedna u Montrealu Kyrgios je na početku drugog seta, između poena, sebi u bradu promrmljao "Moj kompić (Thanasi Kokkinakis) ti je poš.... djevojku. Oprosti što ti to moram reći". Nešto kasnije je dodao: "Še... 19-godišnjakinju, nevjerojatno".

Sve su to uhvatili mikrofoni postavljani uz teren, što je izazvalo buru komentara i reakcija. Svi su se mediji raspisali o tome, ATP je novčano kaznio Kyrgiosa, ali razmišlja i o oštrijoj mjeri protiv prgavog Australca.

Wawrinka je nakon meča došao u bliski kontakt s Kyrgiosom, te ga je navodno čvrsto uhvatio za ruku u naletu bijesa. Osvajač dvaju Grand Slam turnira i mlada hrvatska tenisačica navodno su već neko vrijeme u vezi, no to dosada nisu potvrdili u javnosti.

Nakon što je čula za cijelu priču oglasila se i Ivanović, koja je stala na stranu svoje kolegice.

"Iako je ova drama unijela malo živosti u teniski svijet, takve stvari su nedopustive. Donna nije to zaslužila i jako mi ju je žao", rekla je lijepa Ivanović.

Samo dan ranije oglasila se i Vekić po prvi puta nakon što se dogodio taj incident u prvoj polovici prošlog tjedna.

"Teško mi je. No nastojim se koncentrirati na svoj idući meč. S Kyrgiosom nisam razgovarala, ali jako sam razočarana time što je napravio".

Možemo očekivati da će ova priča kružiti portalima još neko vrijeme, jer se i dalje iščekuje žešća kazna za australskog 'zločestog dečka' koji se ponio poput pravog balavca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider