Tenis
SPORTOVI
Tenis
U prvom planu - guza

Jedna od najljepših tenisačica svijeta pokazala kako drži "socijalnu distancu"

Već neko vrijeme bolje joj ide s objavama na društvenim mrežama nego s tenisom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moru poznatih osoba koje ovih dana u jeku pandemije koronavirusa Sjedinjenim Američkim Državama pozivaju stanovništvo da ili ostanu kod kuće ili paze na razmak dok su vani priključila se i kanadska tenisačica Eugenie Bouchard, na sebi svojstven način.

Atraktivna Genie objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je u prvi plan istaknula svoju dobro istreniranu stražnjicu, izazvavši na tisuće komentara svojih obožavatelja kojih nema malo, jer, ovoj lijepoj Kanađanki već neko vrijeme bolje ide s objavama na društvenim mrežama nego s tenisom.

Bouchard je pozvala na "socijalno distanciranje" iz Red Rock Canyona u američkoj saveznoj državi Nevadi, nedaleko Las Vegasa.

Paige van Zant (Instagram) Najljepša MMA borkinja svijeta objavila fotografije na kojima trenira i kuha potpuno gola divider

Inače, Bouchard je 2014. bila prava senzacija u teniskom svijetu jer je sa samo 20 godina igrala finale Wimbledona, a iste te godine dogurala je do polufinala i na Australian Openu i na Roland Garrosu.

Međutim, umjesto igračke eksplozije, njena je karijera doživjela stagnaciju, a slobodno možemo reći i pad s obzirom da kasnije nije uspjela ponoviti te rezultate.

Od nagrada na teniskim turnirima zaradila je šest i pol milijuna američkih dolara, ali kudikamo više je inkasirala od sponzora s obzirom da ju zbog njenog atraktivnog izgleda brojne tvrtke angažiraju u svojim reklamnim kampanjama...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider