Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pamtit će Madrid po lošem

Đoković nakon incidenta: Ne razumijem zašto je publika protiv mene!

Srpski tenisač Novak Đoković pamtit će turnir u Madridu po lošem. Ne samo da je ispao u drugom kolu, nego ga je zbog njegova ponašanja publika izviždala na što se on nije mogao suzdržati da ne uzvrati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve se zakuhalo u drugom setu kada je Grigor Dimitrov vodio 4:2. Đoković je tada izvrnuo zglob desne noge i zatražio liječničku pomoć zbog čega je prekid igre trajao deset minuta. Španjolska publika na to ga je izviždala smatrajući da namjerno odugovlači i simulira ozljedu kako bi poremetio koncentraciju Bugarina.

>> Pogledajte obračun Đokovića s publikom: Sad će te svi da mi ližete *****!

To mu je i uspjelo jer je odmah nakon što se meč nastavio napravio 'break'. Uskoro su Dimitrova uhvatili grčevi što je Đoković iskoristio šaljući mu skraćene lopte i dijagonale. Drugi set dobio je u tie-breaku slušajući kako domaća publika izravno navija protiv njega.

''Fizički se ne osjećam dobro, ali ne želim tražiti izgovor za poraz. Dao sam sve od sebe, ali nisam igrao tako dobro kao u Monte Carlu. Borio sam se do kraja, i uz sve to moram čestitati Grigoru, zasluženo je pobijedio'', izjavio je Đoković poslije meča te nadodao:

''Razmišljao sam da li da dođem u Madrid jer reket nisam pipnuo 12 dana i nisam se dobro pripremio. Uplašio sam se kada sam proklizao u drugom setu.''

Zatim se osvrnuo na atmosferu u publici, zbog koje je tijekom meča izgubio živce i opsovao navijačima.

''Od prvog seta su mi zviždali kada bi sudac ustajao sa stolice. Ne razumijem zašto su se okrenuli protiv mene. Ipak, ja sam profesionalac i ovo nije prvi put da sam ovako nešto doživio'', zaključio je Đoković. (V.H. / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider