Tenis
SPORTOVI
Tenis
Hrvat se iznenadio

VIDEO Ispunio mu se san: Uzeo stolicu i zagrlio 'Diva sa Šalate'

Izraelski tenisač Dudi Sela ispunio si je, kako sam tvrdi, višegodišnju želju kada je u četvrtak zagrlio hrvatskog predstavnika Ivu Karlovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njih su dvojica po šesti put u karijeri zaigrali na nekom ATP turniru, ovoga puta u kolumbijskoj Bogoti. Baš kao i prethodnih pet puta ponovno je slavio Ivo Karlović, no kraj ovog susreta obilježen je na uistinu neobičan način.

Naime, nakon što je Karlović odservirao winner i njime izborio četvrtfinale, naš je tenisač krenuo prema mreži, no Sela je otrčao do linijskog suca iza svojih leđa i uzeo – stolicu! Sela je visok 175 centimetara, odnosno 36 centimetara je niži od "Diva sa Šalate". Izraelac je uzeo stolicu kako bi po prvi put mogao zagrliti Karlovića nakon njihovog međusobnog susreta.

"Oduvijek sam ga htio zagrliti, ali nikada nisam imao priliku. Danas mi se činila kao idealna prilika za to. Vidio sam stolicu i pomislio da bi bilo lijepo na taj način okončati susret. Publici se svidjelo", ispričao je nakon susreta Sela.

"Nisam imao pojma što se događa kada sam ga vidio da odlazi po stolicu. Kada je stigao i popeo se na nju da me zagrli, bilo mi je to nevjerojatno smiješno i zabavno", rekao je Karlović.

Naš je tenisač slavio u tom susretu sa 7-6(8), 7-6(5). (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider