Tenis
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Tenis
Odigrana četiri meča

Dolgopolov lakoćom protiv Gulbisa, Chardy se mučio sa Sijslingom

S četiri susreta prvog kola započelo je odigravanje glavnog dijela turnira u Monte Carlu, a u meču dana Aleksandr Dolgopolov je lakše od očekivanja svladao Latvijca Ernestsa Gulbisa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksandr Dolgopolov uzvratio je Ernestsu Gulbisu za poraz u Monte Carlu od prije tri godine kada je Latvijac glatko slavio sa 6:1, 6:4. Sada je bilo slično, samo s drugačijim raspletom, ovaj put je Dolgopolov bez problema stigao do pobjede. Ispustio je tek gem više (6:2, 6:4) nego Gulbis prije tri godine te je prošao u drugo kolo. U tome mu je djelomično pomogao i Gulbis koji je igrao slabo na reternu, a na svom servisu je napravio čak sedam dvostrukih pogrešaka.

Puno teže do drugog kola i dvoboja protiv Davida Ferrera stigao je Jeremy Chardy koji je tek sa 7:5 u tie-breaku trećeg seta eliminirao Igora Sijslinga. U prilično izjednačenom dvoboju Chardy je mogao i bezbolnije dovršiti posao, ali nije iskoristio servis za meč kod 5-3 u trećem setu i tek i 13. igri osigurao je prolaz iskoristivši treću meč loptu.

Mladi Austrijanac Dominic Thiem imao je čak 12 break lopti protiv Nicolasa Mahuta, međutim realizirao je tek dvije i upisao je poraz u tri seta. Francuz je izgubio prvi set i u drugom se našao u ranom minusu, međutim uspio se vratiti, spasiti u tom setu čak osam break lopti i otići do pobjede.

U drugom kolu je i Dmitrij Tursunov koji je također u tri seta bio bolji od Nizozemca Robina Haasea. Tursunov u drugom kolu igra protiv Tomaša Berdycha.

ATP Monte Carlo, prvo kolo:

Jeremy Chardy (Francuska) – Igor Sijsling (Nizozemska) 1:6, 6:2, 7:6 (5)

Nicolas Mahut (Francuska) – Dominic Thiem (Austrija, WC) 4:6, 6:3, 6:2

Dmitrij Tursunov (Rusija) – Robin Haase (Nizozemska) 6:1, 5:7, 6:3

Aleksandr Dolgopolov (Ukrajina, 17) – Ernests Gulbis (Latvija) 6:2, 6:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider