Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Finals

Dodig i Melo protiv Marrera i Verdasca za finale

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo saznali su suparnike u polufinalu ATP World Tour Finalsa koji se održava u Londonu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Dodig i Melo su kolo prije kraja osigurali prvo mjesto u A skupini, a u petak su doznali da će im prepreka na putu do finala biti šesti nositelji, Španjolci David Marrero i Fernando Verdasco. Oni su u 3. kolu skupine B izgubili od Austrijanca Alexandera Peye i Brazilca Brune Soaresa sa 6-3, 7-5, čime su skliznuli na drugo mjesto. Podsjetimo, Dodig i Melo su pobijedili upravo Marrera i Verdasca u finalu ovogodišnjeg ATP Masters 1000 turnira u Šangaju.

No, prije novog okršaja protiv Španjolaca, naš i brazilski tenisač moraju odigrati i 3. kolo u A skupini, a suparnici će im u subotu biti Pakistanac Aisam-ul-Haq Qureshi i Nizozemac Jean-Julien Rojer. (TS) 

ATP World Tour Finals, parovi, 3. kolo skupine B:

Peya / Soares (2) - Marrero / Verdasco (6) 6-3, 7-5

Granollers / Lopez (4) - Paes / Štepanek (7) 4-6, 7-6(5), 10-8

Redoslijed: 1. Peya / Soares 2-1 (5-3), 2. Marrero / Verdasco 2-1 (4-2), 3. Granollers / Lopez 1-2 (3-5), 4. Paes / Štepanek 1-2 (3-5)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider