Tenis
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Tenis
Na sve ili ništa

Davis Cup: Čilić umjesto Draganje u paru s Dodigom

Hrvatski izbornik Željko Krajan napravio je očekivanu izmjenu za subotnji dvoboj parova i umjesto Marina Draganje Ivanu Dodigu pridružio Marina Čilića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su u petak navečer Čilić i Krajan ostavili prostor da Marin ne zaigra u paru, s obzirom na izjednačen rezultat nakon prvog dana u subotu ujutro su donijeli jedinu logičnu odluku i napravili očekivanu zamjenu.

U ovoj kombinaciji Hrvatska je započela veliki preokret u četvrtfinalu protiv SAD-a, kad su Čilić i Dodig u Portlandu svladali braću Bryan te dokazali da se ravnopravno mogu nositi s najboljim svjetskim parovima.

U subotu u Zadru će protiv sebe imati još jednu kombinaciju iz vrha, jer je francuski izbornik Yannick Noah ostao pri svojoj originalnoj nominaciji sa službenog ždrijeba te će za Francuze zaigrati Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert, prvi i drugi na ATP ljestvici igrača parova.

Čilić i Dodig su u Davis Cupu odigrali četiri meča te ostvarili dvije pobjede uz dva poraza. Mahut i Herbert su kao kombinacija debitirali u ovogodišnjem četvrtfinalu, kad su u pet setova nadigrali češki par Štepanek - Rosol.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider