Tenis
SPORTOVI
Tenis
Mirjana u 3. kolu

Čilić, Karlović i Lučić Baroni prošli dalje u Tokiju i Pekingu

Marin Čilić i Ivo Karlović prošli su u 2. kola ATP turnira u Tokiju i Pekingu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić plasirao se u drugo kolo teniskog ATP turnira u Tokiju nakon što je u srijedu pobijedio Amerikanca Donalda Younga sa 7-5, 5-7, 6-4 poslije dva sata i 38 minuta igre. Čilić je u meču protiv 51. na ATP ljestvici servirao 13 aseva, četiri puta mu je uzeo servis, a svoje je gubio tri puta i na kraju je osvojio 51 posto poena. U drugom kolu igra protiv Amerikanca Stevea Johnsona, 48. na ATP ljestvici i ovo će biti njihov prvi dvoboj.

Ivo Karlović se plasirao se u drugo kolo teniskog ATP turnira u Pekingu svladavši u prvom kolu Španjolca Guillerma Garciu-Lopeza sa 7-5, 7-6(1) nakon sat i pol igre. Karlović je za pobjedu servirao 19 aseva, suparniku je dva puta uzeo servis, a svoj je izgubio jednom i osvojio je 81 od ukupno 155 poena. Ovo je bio četvrti međusobni ogled Karlivića s Garcia-Lopezom, 26. na ATP ljestvici, i druga pobjeda našeg tenisača.

U drugom kolu Karlovića očekuje bolji iz dvoboja između Argentinca Pabla Cuevasa i drugog nositelja Čeha Tomasa Berdycha.

Mirjana Lučić Baroni plasirala se pak u treće kolo teniskog WTA turnira u Pekingu nakon što joj je meč drugog kola zbog ozljede desne ruke predala Švicarka Belinda Benčić.

U trećem kolu našu tenisačicu očekuje peta na WTA ljestvici Španjolka Garbine Muguruza. To će biti njihov treći međusobni susret, a zadnji su put igrale ove godine u Wimbledonu gdje je slavila španjolska tenisačica. Jednu je pobjedu prošle godine upisala i Lučić Baroni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider