Tenis
SPORTOVI
Tenis
Razlaz s Krajanom

Borna Ćorić traži novog trenera

Hrvatski Davis Cup izbornik Željko Krajan i jedan od najboljih mladih svjetskih tenisača 18-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić prekinuli su suradnju, a razlog za ovu zajedničku odluku je Krajanova želja da više vremena provodi s obitelji, navodi se u priopćenju iz menadžerske agencije koja brine o Ćorićevoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Želio bih iskoristiti ovu prigodu da zahvalim Željku na njegovu predanom radu. Sada ću uzeti malo vremena, vidjeti koje mi opcije stoje na raspolaganju i tada odlučiti o mogućim prinovama u mojem trenerskom timu", izjavio je hrvatski Davis Cup reprezentativac.

Za vrijeme suradnje s Krajanom Borna Ćorić je već nakon četiri mjeseca stigao nadomak ulasku u Top 50, cilju koji si je postavio za ovu sezonu. Godinu je započeo kao 95. tenisač svijeta, a ovog je tjedna na 54. mjestu pojedinačne ATP ljestvice, što mu je najbolji plasman u karijeri. Uz Krajanovu pomoć Ćorić je ostvario i neke vrlo velike pobjede, a posebno je odjeknula ona nad Britancem Andyjem Murrayjem na ATP turniru serije 500 u Dubaiju, gdje je Ćorić iz kvalifikacija stigao do svog drugog polufinala na ATP World Touru.

Nakon poraza u 1. kolu Monte Carlo Mastersa od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, Ćorića u sljedeća dva tjedna očekuju nastupi na još dva ATP turnira sa zemljanom podlogom, prvo u rumunjskom Bukureštu, a potom u portugalskom Estorilu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider