Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kukuškin u finalu

ATP Moskva: Karlović u polufinalu izgubio od Gasqueta

Hrvatski tenisač Ivo Karlović (34) nije uspio izboriti finale ATP turnira u Moskvi. U polufinalu je sa 6-4, 7-5 bio bolji prvi nositelj Richard Gasquet...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to treći međusobni susret ove dvojice igrača i druga pobjeda Francuza, koji je maksimalno iskoristio dva slabija servis-gema našeg Karlovića u prvom i drugom setu. U prvoj je dionici Karlović čak bio i opasniji na reternu od Gasqueta, ali nije uspio kapitalizirati jedinu svoju break-loptu u meču. Gasquet je iskoristio prvu i onda mirno odservirao za osvajanje prvog seta.

U drugoj dionici Gasquet je bio gotovo pa nemoćan na reternu sve do 11. gema seta, kada je Karlović po drugi put popustio, a Francuz iskoristio drugu break-loptu u susretu. Ponovno je nakon toga, kao i u prvom setu, mirno odservirao za meč.

Protivnik u finalu bit će mu Kazahstanac Mihail Kukuškin, koji je sa 6-1, 1-6, 6-4 bio bolji od Talijana Andreasa Seppija. (TS) 

ATP Moskva, polufinale:

Gasquet (1) – Karlović 6-4, 7-5

Kukuškin – Seppi (2) 6-1, 1-6, 6-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider