Tenis
SPORTOVI
Tenis
lopezu pojedinačni naslov

Pavić i Venus ostali 'kratkih rukava' u finalu Gstaada

Hrvatsko-novozelandska kombinacija nije uspjela osvojili svoj peti ATP naslov...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Novozelanđanin Michael Venus nisu uspjeli osvojiti naslov u konkurenciji parova na ATP turniru u Gstaadu, bolji od njih su u finalu bili Čileanac Julio Peralta i Argentinac Horacio Zeballos sa 7-6 (2), 6-2.

Meč je prelomljen u završnici prvog seta kada su Peralta i Zeballos kod 5:5 izvukli 0:40 na svom servisu, a potom su glatko riješili tie-break. Pavić i Venus su nakon toga, odmah na početku drugog seta, ispustili prvi servis-gem i raspali se.

Pavić i Venus su tako ostali na četiri naslova u 2016. godini, u Aucklandu, Montpellieru, Marseilleu i Hertogenboschu, dok im je ovo bio drugi poraz u završnici, nakon Nice.

Recimo i da je pojedinačni dio turnira osvojio Feliciano Lopez pobijedivši u finalu Nizozemca Robina Haasea s 6-4, 7-5. Lopez (34) je opravdao status prvog nositelja turnira u Gstaadu, gdje igrao i izgubio finale prije 10 godina. Za Španjolca je to peti naslov u karijeri i prvi na zemlji, dok je Haase ostao na dva ATP trofeja, oba iz Kitzbuehela (2011, 2012), a već drugi puta gubi u finalima

 

ATP Gstaad, parovi, finale:

Julio Peralta/Horacio Zeballos (Čile/Arg/4) - MATE PAVIĆ/Michael Venus (HRV/NZ/1) 7-6 (2), 6-2
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider