Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dvoboj ljepotica pripao Srpkinji

Ana Ivanović lako s Eugenie Bouchard

Srpska tenisačica Ana Ivanović pobijedila je sa 6-1, 6-3 Kanađanku Eugenie Bouchard u 2. kolu Crvene skupine na WTA Finalsu u Singapuru, čime je ostala u igri za polufinale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivanović je krenula u meč vrlo agresivno i to joj se u potpunosti isplatilo protiv Kanađanke koja već tjednima ne igra tenis s kojim je dogurala do finala Wimbledona ove godine. Jedini trenutak brige za srbijansku tenisačicu stigao je kod rezultata 3-3 u drugom setu, međutim kada je povela s 4-3, pitanje pobjednice bilo je riješeno.

Podsjetimo, Ivanović je u 1. kolu poražena od Amerikanke Serene Williams, koja je u srijedu s iznenađujućih 6-0, 6-2 izgubila od Rumunjke Simone Halep.

Uoči posljednjeg kola još uvijek sve tenisačice imaju izgleda izboriti mjesto u polufinalu. Simoni Halep će za to biti dovoljan i jedan set protiv Ane Ivanović, a taj je dvoboj na rasporedu u petak. U četvrtak će igrati Serena Williams i Eugenie Bouchard, a Kanađanku samo uvjerljiva pobjeda sa što manje izgubljenih gemova, te isto tako uvjerljiva pobjeda Halep nad Ivanović, može ostaviti u konkurenciji za polufinale.

Crvena skupina, 2. kolo:

Simona Halep (Rum) - Serena Williams (SAD) 6-0, 6-2

Ana Ivanović (Srb) - Eugenie Bouchard (Kan) 6-1, 6-3

Ljestvica:

1. S. Halep 2 2 0 4-0 24-7
2. S. Williams 2 1 1 2-2 14-20
3. A. Ivanović 2 1 1 2-2 20-16
4. E. Bouchard 2 0 2 0-4 9-24

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider