Tenis
SPORTOVI
Tenis
59 Grand Slam naslova

Angažiran je novi 'super trener' u teniskom svijetu

Poljska tenisačica i šesta igračica svijeta Agnieszka Radwanska objavila je trenersku suradnju s ponajboljom igračicom svih vremena Martinom Navratilovom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radwanska nikada dosada nije osvojila Grand Slam naslov, a samo je jednom dosada igrala za isti. Bilo je to 2012. godine u Wimbledonu kada je u tri seta poražena od Serene Williams. Korak bliže ostvarenju svog sna Radwanska je napravila u ponedjeljak kada je objavila da započinje suradnju s osvajačicom 59 Grand Slam titula u svojoj karijeri (18 pojedinačnih naslova) - Martinom Navratilovom!

Mediji su je već prozvali 'super trener', a ona će surađivati s dosadašnjim trenerom poljske tenisačice - Tomaszom Wiktorowskim.

"Nisam mogla spavati od uzbuđenja jer se vraćam treninzima i natjecanjima. Bila sam presretna kada me Agnieszka pitala da li bi htjela surađivati s njom i njezinim trenerom Tomaszom. Jedva čekam početi, rekla je Navratilova za službenu stranicu ženske teniske organizacije (WTA).

Nastavlja se tako trend zapošljavanja trenera koji su nekoć bili veliki igrači, a danas ih se ujedno smatra legendama ovog sporta.

Podsjetimo, sve je krenulo kada je Andy Murray imenovao Ivana Lendla za trenera, pa Novak Đoković Borisa Beckera, a potom Roger Federer Stefana Edberga.

Tu su još Stanislas Wawrinka kojem je trener Magnus Norman, dok je Andy Murray imenovao Amelie Mauresmo sredinom prošle sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider