Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka ljubavi

VIDEO Neymar se obratio Brazilcima: Pogledajte njegov emotivni istup!

Brazil je prije dva dana ostao bez svojeg vođe u potrazi za šestim naslovom prvaka svijeta u nogometu – Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadača Barcelone teško je ozlijedio kolumbijski reprezentativac Zuniga u četvrtfinalnom ogledu Svjetskog prvenstva kojem je Brazil domaćin. Neymar je u samoj završnici utakmice, koja je završila rezultatom 2-1, iznesen na nosilima s frakturom trećeg lumbalnog kralješka.

Iako su mnogi nakon ove ozljede otpisali Brazil iz borbe za naslov prvaka, Neymar je uvjeren da njegova reprezentacija može do šestog trofeja. Video podrške svojim suigračima objavio je putem YouTubea.

"Brazilski narode. Igrači, ljudi iz stručnog stožera kao i navijači, ovo je vrlo težak trenutak za mene. Nedostaje mi riječi kojima bih opisao što mi trenutno prolazi kroz glavu i kako se moje srce trenutno osjeća. Samo želim reći da ću se vratiti u najkraćem mogućem roku. Kada budete to najmanje očekivali, ja ću se vratiti", rekao je optimistično Neymar, pa nastavio:

"Želim zahvaliti na svoj podršci, porukama ljubavi, svemu... Želim reći da moj san nije gotov. Ja ga više igranjem ne mogu ostvariti, ali on i dalje živi. Budite sigurni da će moji suigrači napraviti sve da ispune moj san da postanem svjetski prvak. Moj san je bio i da zaigram u finalu, no to se ovoga puta neće dogoditi. Ali zato budite uvjereni da će moji igrači osvojiti naslov, ja ću biti prvak svijeta i zajedno ćemo, svi Brazilci, slaviti taj naslov", zaključio je Neymar.

Brazil će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Njemačke, dok se u drugom polufinalu sastaju Argentina i Nizozemska. Te su utakmice na rasporedu u utorak i srijedu. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider