Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadnje četiri bez pobjednika

VIDEO Neymar je zadnji put protiv Kolumbije 'pogodio čovjeka u svemiru'

Nakon što su u osmini finala preživjeli 'čileansku dramu', Brazilce u današnjem četvrtfinalu Svjetskog prvenstva očekuje još jedan težak ispit, susjed Kolumbija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Selecao' i 'Los Cafeterosi' u dva posve oprečna raspoloženja dočekuju njihov 26. međusobni ogled, ali tek prvi na svjetskim prvenstvima. Brazil je do četvrtfinala stigao neuvjerljivom igrom, uz sudački povjetarac u leđa, te mnogo sreće prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Čilea. Kolumbija je s druge strane do najvećeg uspjeha u povijesti stigla s četiri čiste pobjede.

Doduše, Kolumbija je u svojoj povijesti tek dva puta dobila Brazil - posljednji put na Copa America prije 13 godine, te 1985. u Bogoti. Međutim, posljednje četiri utakmice su završile bez pobjednika, a tri od njih i bez golova.

Zadnji susret odigrali su 15. studenog 2012., a utakmica je ostala ubilježena po nevjerojatnom promašaju Neymara s bijele točke. Bila je to jubilarna tisućita utakmica brazilske reprezentacije u povijesti.

Vodeći gol zabio je Cuadrado nakon asistencije Jamesa Rodrigueza. Neymar je izjednačio u 64. minuti. Brazil je priliku za pobjedu imao nakon jedanaesterca koji je dosuđen nakon prekršaja Pabla Armera nad Danielom Alvesom, ali je Neymar udarac s bijele točke katastrofalno izveo i zapucao visoko preko gola.

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider