Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda protiv Ikera

'Sada je svima jasno zašto je Mourinho stavio Casillasa na klupu'

Diego Maradona oduševljen je izdanjem Nizozemske protiv Španjolske. Po mnogima najbolji igrač svijeta ustvrdio je kako je Nizozemska u tom susretu izgledala zastrašujuće dobro...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

Gostujući u televizijskoj emisiji De Zurda Diego Armando Maradona prokomentirao je visoku pobjedu Nizozemske protiv Španjolske u kojoj je momčad Louisa van Gaala nanijela najteži poraz branitelju naslova u povijesti u prvom susretu na SP-u.

"Nizozemska je bila fenomenalna, zastrašujuća. Španjolska je mogla izgubiti 8-1 i sigurno nije navikla na ovako teške poraze. Nizozemci su pospremili pet lopti iza Casillasa i imali su još niz velikih prilika."

Maradona nije imao riječi utjehe za Ikera Casillasa.

"Moram se prisjetiti riječi mojeg prijatelja Josea Mourinha koji je rekao da Iker Casillas više nije prvi vratar Real Madrida i to ga je na kraju stajalo posla. Ova utakmica je svima pokazala zašto je Casillas završio na klupi i da je Mourinho bio u pravu", dodao je Maradona.

Casillas je u susretu protiv Nizozemske napravio veliku pogrešku kod pogotka Robina van Persieja za 4-1, a u dobrom sjećanju nije mu ostala niti njegova prezentacija u finalu Lige prvaka protiv madridskog Atletica. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider