Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Umalo paraliziran'

Neymar se rasplakao, a sramotu Brazila nije mogao podnijeti

Jedan je brazilski novinar otkrio kako je nesretni Neymar proživio katastrofu Brazila u polufinalu Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar nije mogao pomoći svojoj reprezentaciji u polufinalu. Njega je utakmicu prije teško ozlijedio Kolumbijac Juan Zuniga, no možda i bolje da zvijezda Barcelone nije sudjelovala u povijesnom debaklu koji će biti zapamćen stoljećima.

Novinar Juca Kfouri piše kako se Neymar digao i ugasio TV nakon sedmog gola Njemačke. Pritom je nešto i opsovao. Njegova je majka zaplakala, a ostali ukućani bili su u nevjerici zbog događanja u Belo Horizonteu, ali i domu Neymarovih.

Navodno je, tvrde brazilski mediji, rekao prijateljima' kako je bolje da odu igrati poker'.

Plakao je i Neymar, ali jučer na press konferenciji.

''Bog me blagoslovio. Da je bilo dva centimetra niže danas sam mogao sjediti ovdje u invalidskim kolicima'', rekao je Brazilac i počeo brisati suze s lica.

Ne mrzi Zunigu, navija za Messija

Zuniga je idući dan odmah nazvao Neymara, pitao ga je kako je i ispričao mu se za nenamjerni prekršaj, no Brazilac mu ipak nije oprostio.

''Ne mrzim ga, ali istovremeno ne osjećam ništa. Teško mi je razgovarati o potezu koji mi je okončao dosada najvažniji dio moje karijere. Ne želim reći da me s namjerom išao ozlijediti, ali svatko tko imalo prati nogomet složit će se da to nije bio normalan start na suparničkog igrača'', rekao je Neymar.

Neće moći pomoći reprezentaciji u utakmici za treće mjesto, ali će zato za razliku od svih ostalih Brazilaca navijati za Argentinu u finalu.

''Messi je osvojio apsolutno sve na klupskoj razini. Mislim da je zaslužio da konačno postane i svjetski prvak. Navijat ću za njega, svog suigrača i prijatelja'', zaključio je 22-godišnji napadač Barcelone.(I.Š./TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider