Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Herrera upozorava

Meksikanci znaju od kuda im prijeti najveća opasnost protiv Hrvatske

Meksički izbornik Miguel Herrera pozvao je svoje igrače da dovrše posao protiv Hrvatske, jer će u suprotnom propasti sav dosadašnji trud na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak u sklopu posljednjeg kola skupine A sastaju se reprezentacije Hrvatske i Meksika, a taj će ogled izravno odlučiti o putniku u osminu finala Svjetskog prvenstva. Hrvatskoj igra samo pobjeda, Meksiku pobjeda i remi. Izbornik Meksika, nakon 'nule' protiv Brazila, želi pobjedu protiv naše reprezentacije.

''Bod protiv Brazila je vrlo važan, jer ćemo u slučaju remija mi biti u prednosti. Ali ne želimo razmišljati o jednom bodu, jer ako se nadaš jednom, uglavnom ostaješ praznih ruku. Za nas je najvažnije da ostvarimo rezultat koji će nas odvesti u drugi krug'', rekao je Herrera na konferenciji za novinare, te nastavio:

''Najvažnije je da momčad ide na pobjedu. Rekao sam svojim momcima da mogu pokvariti sve dobro što su dosada gradili. Ne smijemo zaigrati s manjim intezitetom. Moramo igrati s istom željom za pobjedom i biti dodatno oprezni kada Hrvatska ima napad'', veli meksički izbornik, koji zna odakle njegovoj momčadi prijeti najveća opasnost.

''Mandžukić će igrati, a to je igrač koji je već nebrojeno puta dokazao da u kaznenom prostoru vreba svaki skok i svaku pogrešku obrane. Dobro ćemo morati paziti na to, ali prije svega ćemo se mi truditi napadati. Brazil ih je, u trenucima kada je gubio, napao i Hrvatska je izgledala slabo. Ne smijemo im dozvoliti udarce izvana, kao ni česta ubacivanja preko bokova koji su im iznimno brzi'', zaključuje Herrera.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak s početkom u 22 sata po hrvatskom vremenu. (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider