Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast Löw

Hummels otkrio 'humani dogovor' iz svlačionice tijekom poluvremena

Branič njemačke reprezentacije Mats Hummels otkrio je kako su igrači na poluvremenu polufinalnog susreta dobili poseban naputak od izbornika Joachima Löwa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Visokih 5-0 na poluvremenu označilo je njemački prolaz u finale Svjetskog prvenstva, a branič Njemačke i Borussije Dortmund Mats Hummels priznao je da je izbornik Joachim Löw izričito zabranio igračima bilo kakve ekshibicije i dodatno ponižavanje Brazilaca.

''Jasno nam je rečeno da moramo ostati koncentrirani i da ih ne smijemo pokušavati još više poniziti. Morali smo ostati ozbiljni jer takvi moramo uvijek biti na travnjaku, ali isto tako morali smo i pokazati respekt prema protivniku. Vrlo je važno da nismo kroz tih 90 minuta pokušavali s nekim dodatnim potezima još više poniziti domaćina'', tvrdi Hummels.

Pobjeda protiv Brazila Hummelsu neće ništa značiti ukoliko njegova reprezentacija ne osvoji naslov prvaka svijeta.

''Znamo da smo među najboljim momčadima svijeta, ali u svakom susretu vam je potrebna sreća što smo mi u polufinalu i imali. Možemo sada uživati, ali ako izgubimo u finalu, ova pobjeda neće nam ništa značiti. U finalu nas očekuje potpuno drugačija utakmica, bilo je lijepo i sada moramo ostati čvrsto na zemlji.''(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider