Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se bivši izbornik

Evo u koga Slaven Bilić polaže najviše nade i što misli o utakmici s Brazilom

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić uvjeren je da Hrvatska može pomrsiti planove Brazilu, a velike nade polaže u Luku Modrića. Bilić je jako impresioniran igrama koje Modrić pokazuje u Real Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

''Nisam objektivan kada govorim o njemu. Za mene je on jedan od najboljih veznjaka svijeta. Možda nije najbolji igrač Reala'', znamo da su to Ronaldo i Bale - ali je ove sezone bio najvažniji. Luka je jednako važan kao što je Xavi bio Barceloni ili kao što je Pirlo Italiji'', rekao je Bilić za Mirror.

Priča oko bombe je predimenzionirana, a Kovača čekaju liječnici

VIDEO - Ćorluka: Možemo nešto napraviti protiv Brazila, ali samo ako...

''Njegovi suigrači imaju korist od njegove igre. Čini ih 10 ili 20 posto boljima nego što stvarno jesu. Vidjet ćete to na Svjetskom prvenstvu'', smatra trener Bešiktaša.

No, hrvatska reprezentacija nije samo Luka Modrić.

''Tu su Ivan Rakitić koji je kao kapetan odveo Sevillu do naslova Europske lige i Mario Mandžukić, vrhunski napadač Bayerna. Imamo nekoliko dobrih pojedinaca i dobu momčad. Kad imamo svoj dan sposobni smo pobijediti bilo koju momčad svijeta i to smo već pokazivali.''

Hrvatska će Svjetsko prvenstvo otvoriti utakmicom s Brazilom.

''SP je velika stvar za Hrvatsku. Svi su uzbuđeni. Znamo da će nekoliko milijardi ljudi gledati našu zemlju. Brazil je bolji na papiru, ali računamo na to da će biti nervozni. Brazil je veliki favorit čitavog turnira, ali se nadamo da ćemo napraviti nešto u utakmici s njima.'' (TS)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider