Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dvojbi

Evo tko je Mourinhu bio najbolji trener na SP-u, a tko najbolji mladi igrač!

Chelseajev menadžer Jose Mourinho smatra da je nizozemski nogometni izbornik Louis van Gaal najbolje odradio svoj posao od svih njegovih kolega na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

Nizozemska je pod Van Gaalovim vodstvom osvojila treće mjesto uvjerljivom 3-0 pobjedom protiv Brazila u subotu, a Mourinho smatra da je nizozemski strateg protiv kojeg će sljedeće sezone odmjeravati snage u Premierligi (Van Gaal je preuzeo Manchester United), izvukao od svojih igrača izvukao najviše.

"Vahid (Halilhodžić), Herrera, Sampaoli, Pinto, Klinsmann, Pekerman, svi su oni bili fantastični. Ali kada bih morao izabrati jednoga, jer mislim da je odradio fantastičan posao s momčadi koja po mojem mišljenju nije bila dovoljno jaka da bi došla do tamo gdje je došla, izabrao bih Louisa van Gaala", komentirao je stručni analitičar Mundijala za Yahoo Sports.

Što se tiče najboljeg mladog igrača turnira, Mourinho bi svoj glas dao francuskom reprezentativcu Paulu Pogbi.

"Rekao bih Pogba jer je on također imao dobro Svjetsko prvenstvo usprkos činjenici da njegova momčad nije izborila plasman među četiri najbolja. Mislim da je pokazao da će biti veliki igrač za sljedeće Svjetsko prvenstvo." (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider