Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan sudio Hrvatima

Evo tko će suditi četvrtfinalne dvoboje na Svjetskom prvenstvu u Brazilu!

Međunarodni nogometni savez (FIFA) odredio je suce za četvrtfinalne susrete Svjetskog prvenstva koji će se igrati u subotu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako će dvoboj Argentina - Belgija (Brasilia, 18 sati) voditi Talijan Nicola Rizzoli, dok će sudac utakmice Nizozemska - Kostarika (Salvador, 22 sata) biti Uzbekistanac Ravšan Irmatov.

Rizzoli (42) je dosada na SP u Brazilu vodio dvije utakmice, Nizozemska - Španjolska (5-1) i Argentina - Nigerija (3-2).

Irmatovu (36) će dvoboj Nizoemaca i Kostarikanaca biti već četvrti u Brazilu, a jednom je dijelio pravdu i hrvatskoj reprezentaciji, u ključnom dvoboju 3. kola u skupini i 1-3 porazu od Meksika. Usto je vodio još i susrete Švicarska - Ekvador, te SAD - Njemačka. Zanimljivo, Irmatov je prije četiri godine na SP u JAR-u vodio čak pet dvoboja, a sada je na dobrom putu ponoviti taj doseg.

Još ranije su određeni suci za prva dva četvrtfinala koja će se igrati u petak, tako će ogled između Brazila i Kolumbije (Fortaleza, 22 sata) suditi Španjolac Carlos Velasco, dok će dvoboj između Francuske i Njemačke (Rio de Janeiro, 18 sati) suditi Argentinac Nestor Pitana.

Velasco je dosada na SP vodio utakmice Urugvaj - Engleska, te BiH - Iran, dok je Pitana vodio utakmice Rusija - Južna Koreja, SAD - Portugal i Honduras - Švicarska. (Hina)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider