Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pronašli novog krivca

Evo koga su Brazilci okrivili za katastrofu protiv Njemačke

Brazilci se još nisu oporavili od šokantnog poraza (1-7) od Njemačke u polufinalu SP-a, ali su pronašli novog krivca, a to je rock-zvijezda Mick Jagger.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, britanski pjevač je od ranije poznat kao veliki zaljubljenik u nogomet, ali i čovjek koji ne donosi sreću momčadima za koje navija, a iako su ga Brazilci preklinjali da ne navija za domaćine, on je ipak bio na tribinama stadiona u Belo Horizonteu sa svojim sinom iz veze s brazilskim fotomodelom Lucianom Gimenez.

Jagger je bio svojevrsna 'persona non grata' na prošlom Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010, kada je nazočio eliminacijama svih reprezentacija za koje je navijao. Prvo je bio na stadionu kada je ispala Engleska, potom se izjasnio da navija za SAD, pa je u društvu s Billom Clintonom nazočio ispadanju i te selekcije, a na kraju su mu ostali Brazilci, čijem je ispadanju također uživo nazočio.

Jagger nije mogao nazočiti prvim utakmicama ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva zbog turneje Rolling Stonesa, no to ga nije spriječilo da javnim prognozama donese "prokletstvo" nekim zemljama. Tako je na koncertu u Rimu predvidio da će Italija pobijediti Urugvaj, što se, naravno nije dogodilo, ranije u Lisabonu javno izjavio da će Portugal biti svjetski prvak, a javno je podržao i Engleze u dvoboju s Urugvajem.

Zanimljivo je da su Brazilci, kada su saznali da će Jagger biti na utakmici Brazil-Njemačka, pokušali ublažiti "kletvu", pa su proizveli kartonske slike Jaggera obučenog u njemački dres. Ni, to nije pomoglo, prva Jagerova utakmica na ovom SP-u bila je ona povijesna 1-7 u Belo Horizonteu, dovoljno da svi zaključe da njegova destruktivna moć samo raste i raste.

(Hina)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider