Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlična hrana, još bolja zabava

Navijajte s ekipom, pokažite da ste 12. igrač i osvojite nagrade

Navijački hedonizam čeka te na Foodballerki od 14. 6. do 15. 7. na Strossmayerovu trgu između Tomislavca i Zrinjevca.

Galerija 12. igrač (GOL.hr) 12. igrač (GOL.hr) 12. igrač (GOL.hr) +3 12. igrač (GOL.hr)

Navijajte s ekipom, pokažite da ste najuvjerljivjiji 12. IGRAČ hrvatske reprezentacije i Gol.hr će nagraditi i tebe i tvoju ekipu.

Navijački hedonizam čeka vas na Foodballerki od 14.6. do 15.7. na Strossmayerovom trgu između Tomislavca i Zrinjevca gdje Gol.hr prati vaš navijački duh te nagrađuje najuvjerljivijeg 12. IGRAČA.

Na Foodballerki vas čekaju Gol.hr hostese, nogometni gol te čak deset foto aparata spremnih da zabilježe vaš potez 12. IGRAČA. Skočite pred Gol.hr nogometnim golom, zabilježite svoj potez 12.I GRAČA u obliku freeza i sudjelujete u natječaju.

Podijelite svoj freeze na Facebooku uz #12IGRAČ jer redakcija Gol.hr-a, nakon svake utakmice hrvatske reprezentacije nagrađuje najuvjerljivijeg 12.IGRAČA s dresom hrvatske nogometne reprezentacije i nogometnom loptom svjetskog nogometnog prvenstva 2018. Više informacija o Freeze Corneru by Gol.hr pronađite na 12igrac.gol.hr.

Hrvatske tekme, polufinala i finala, u kojima predviđamo da će igrati Hrvatska, pratit će se na velikom screenu na samom centru trga, a sve ostale u pravoj muškoj atmosferi u grill zoni. Supruge mogu uživati na koktelčićima i slasticama, a klinci u Kids Zoni.

Osim Freeze Corner by Gol.hr možete testirati i svoje nogometno znanje u nogometnom kvizu Nogometnih ikona. Boljoj polovici nikad niste napisali pjesmu, ali za nogomet ti dao bi sve? Dođite na Nogometne ikone i nogometnom poezijom izrazite svoju ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Organizator po prvi put uvodi craft pivo čime dodatno povećava kvalitetu Festivala. The Garden Brewery pripremio je posebno pivo za Foodballerku – World Cup Lager u ograničenim količinama, no i bogatu craft ponudu točenog, kao i piva u limenkama. Na Festivalu vas čekaju i grickalice koje će nuditi hostese na četiri kotačića.

Još osam velikih koncerata

Počelo se s TBF-om, a na Foodballerki vas očekuje još osam velikih koncerata: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i legendarnih Songkillersa. Neće proći na dan bez DJ-ai, kao npr. Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

12. igrač (GOL.hr) 12. igrač (GOL.hr)

Strossmayerov trg već je postao sinonim i za odličnu street food ponudu pa će svoje festivalske specijalitete ponuditi mnogi vrsni zagrebački ugostitelji. Klinca ostavi u dječjem kutku gdje će uživati u kreativnim radionicama, “napuhancima” i bungee jumpingu, a o njima će brinuti edukatori agencije Zagi Eventi.

Opojni mirisi kao magnet

Tko si malo više popije može potražiti Pedicabov i Segwayev prijevoz po promotivnim cijenama. Opojni mirisi kao magnet će privlačiti sve koji vole uživati u hrani. Time nam priprema sla(s)ne varijante piletine i povrća, Wurst bar ponudit će svoje legendarne kobasice, The Garden Bar&Kitchen osim craft piva sprema BBQ krilca, pop-corn chicken i čips od batata.

Kitchen&Grill Plac uz svoje šarene burgere donosi i krumpiriće u bojama, BarBaQ nudi delicije iz smokera - svinjska rebarca, goveđa rebra i prsa, Haustor Haus će ponuditi talijanske delicije Focaccie, Pommes Frites - raznorazne varijante hrskutavih krumpirića, a 50 A Burger&Champagne Bar dolazi s kombinacijama od 0.5 i 1 kg pilećih krilaca za ekipu uz umak od plavog sira i hitom Orange Batidom.

12. igrač (GOL.hr) 12. igrač (GOL.hr)

El Toro ističe Beef Quesadilla, Good Food donosi 3 veličine Ronalda - direktno iz njihovog ručno izrađenog smokera uz osvježavajuće salate i burgere. Rougemarin dovodi i svog mlađeg brata, Bagel&Lobster bar, s inovativnim bagel pecivima i sendvičima, a OLI house se ponosi brkatom ekipom i chicketinom.

Od tekućih gušta do slatkih iznenađenja

S nama su i predstavnici tekućih gušta - osim pive tu su i barovi - Cocktail bar by Rakijarnica/Mangosta ugostio je poznatog putopisca i koktel majstora Tomislava Perka, koji priprema svjetske koktele i voćne salate, Gost&Ona najavljuje Mohito i družinu uz Maradonu i Pelea, GINgle bells priprema lude gin kombinacije, Jamnica cocktail bar posebno je osmislio sjajne koktele kao što je Wine Cooler - rashlađivanje na max. Pop-up bar GuMMenYak koktelizirat će na najjače, kreativne koktele začiniti letećim medvjedićima, a spremna je i dječja varijanta.

12. igrač (GOL.hr) 12. igrač (GOL.hr)

Korak po korak i stigli smo do slatkih iznenađenja - Milky je spreman s kraljevskim okusima palačinki, Time ponosno predstavlja ljetnu fritulu s jagodama i semifredde, a tu su i Good Food deserti u teglicama.

Radno vrijeme Foodballerke je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 h, petkom od 12 do 01, subotom od 11 do 01 i nedjeljom od 11 do 23 h. Ulaz na Festival je besplatan.

Posjetite 12igrac.gol.hr i pogledajte navijački duh s Foodballerke.

 

Pratite nas na Facebooku i na www.foodballerka.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider