Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad tako kaže legenda

Zanetti pronašao svijetlu točku u Interu: Pogledajte što je rekao o Kovačiću

Legendarni nogometaš talijanskog Intera Javier Zanetti, čija je sezona nedavno prekinuta teškom ozljedom Ahilove tetive, izjavio je talijanskim medijima da treba zaboraviti nesretnu sezonu i okrenuti se budućnosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je u sezoni ostao bez nekoliko ključnih igrača koji su podlegli ozljedama, ostao je bez nastupa u Europi dogodine, no zato je dobio nekoliko mladih lica u momčadi koja su, prema mišljenju 39-godišnjeg Zanettija, budućnost milanskog kluba. Jedno od njih je i naš 19-godišnji Mateo Kovačić, već sada standardni član "nerazzurra".

>> Samo nebo mu je granica: Kovačić proglašen Interovim otkrićem godine!

''Bila je ovo nesretna sezona za sve nas. Ozljede, nesretni i nespretni golovi, slabe utakmice... Ne treba tražiti isprike, već izvući nekoliko pozitivnih stvari i početi ispočetka'', rekao je Argentinac, te nastavio:

''Klub je doveo nekoliko mladih igrača koji su budućnost Intera. Kovačić je već sada odličan i pred njim je velika budućnost'', kazao je Zanetti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider