Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvetilo mu se

Vulgarna gesta Barcina igrača prema navijačima Reala!

Ni ovaj El Clasico nije prošao bez nesportskih poteza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i drugi je put u samo pet dana svladao Barcelonu. Ovaj put Real je bio bolji s 2:1 na svom terenu, ali dalje u Primeri zaostaje nedostižnih 13 bodova iza najvećeg rivala. Benzema i Ramos bili su strijelci za Real, a kod pobjedničkog gola asistent je bio i naš Luka Modrić.

Leo Messi zabio je svoj 18. pogodak u 'El Clasicu' čime se izjednačio s najvećim igračem Reala u povijesti Alfredom di Stefanom.

Nažalost, nakon tog gola malo je u slavlju pretjerao lijevi bek gostiju Jordi Alba koji je domaćim navijačima pokazao srednji prst. Na kraju su se ipak radovali domaćini, a Alba će možda biti kažnjen naknadno.

Na kraju utakmice bilo je još nedoličnih scena kada je sudac propustio dosuditi 11-erac za Barcu. Nakon žestokih protesta Victor Valdes je dobio crveni akrton.

Alba: Nisam pokazao srednji prst navijačima Real Madrida

Alba priznaje da jest podigao prst, ali ne srednji već kažiprst.


"Nisam napravio nikakvu uvredljivu gestu prema navijačima Real Madrida. Vidi se na fotografijama da nisam podignuo srednji prst već kažiprst. Htio sam poručiti da je Messi broj 1", objasnio je Alba.

O utakmici je kratko rekao:

"Remi bi bio pošteniji rezultat." (I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider