Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Uprskao sam'

VIDEO: Čudesni promašaji Van Persieja i Rooneyja!

Wayne Rooney ponovno je drag i simpatičan navijačima Manchester Uniteda, nakon što je zabio dva gola u pobjedi nad Bayerom 4-2 na Old Traffordu, na startu nove sezone Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tim istim navijačima se sigurno nisu dopadale spekulacije u minulom ljetnom prijelaznom roku kako 27-godišnji Rooney želi napustiti klub, pogotovo jer je jednu sličnu situaciju imao i ranije u karijeri.

Promašaj Rooneyja

No, ljubav je ponovno uspostavljena, nakon što je Rooney prvo zabio Crystale Palaceu u prvenstvenoj pobjedi 2-0 u subotu, što mu je bio prvi pogodak uopće ove sezone, a onda dodao i nakon nova dva gola koja je postigao u utorak protiv Bayera. Stigao je tako do brojke od 200 golova u dresu Manchester Uniteda, a protiv ''apotekara'' je upisao i jednu asistenciju.

>> Man United pobijedio Leverkusen, ali jedna stvar ih smeta

No, njegov je učinak mogao biti još bolji, bilo po pitanju golova ili asistencija, kada je u nastavku utakmice zaobišao suparničkog vratara iskosa s lijeve strane, te je ispred gola imao potpuno samog Robina Van Persieja. Mogao je birati što će učiniti, zabiti u praznu mrežu ili dodati Van Persieju da on zabije. Na kraju nije uradio ništa od toga, već je loptu poslao kraj gola.

''Uvijek je tako kada puno razmišljate. Nisam ni sam znao što da napravim, da li pokušati postići gol ili dodati Robinu. Na kraju sam napravio nešto između i uprskao'', rekao je Rooney.

Promašaj Van Persieja

Ni njegov suigrač u navali Robin van Persie nije se proslavio u jednoj situaciji. Srećom, nisu bili skupi promašaji...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider