Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi odluke

Veliki udarac za Manchester City pred obračun s Liverpoolom!

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini imat će velikih problema uoči nedjeljnog derbija engleske nogometne Premierlige, ukoliko se subotnji pad na leđa njegovog kapetana Vincenta Kompanyja pokaže kao ozljeda teže prirode...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Cityja uigravali su na posljednjem treningu uoči puta u Liverpool slobodne udarce, a pri jednom od njih je Kompany naskočio na Micaha Richardsa i nezgodno potom pao na leđa. Trening je napustio uz pomoć suigrača uz bolnu grimasu na licu.

Zasada iz kluba nema službene potvrde kakvo je njegovo trenutno stanje, no engleski mediji vjeruju da će u nedjelju teško povesti svoju momčad u najbitniju utakmicu sezone koja se igra na Anfieldu. Naime, susret Liverpoola i Cityja je izravni obračun za naslov prvaka Engleske, u koji domaćin ulazi s četiri boda više u odnosu na goste, ali i dvije utakmice više na svom kontu.

Neigranje pouzdanog belgijskog reprezentativca bio bi veliki udarac za City, s obzirom da bi u tom slučaju ispremiješanu obranu napadao najopasniji napadački dvojac Europe, Luis Suarez i Daniel Sturridge, koji je ove sezone u Premierligi kombinirano upisao 49 pogodaka! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider