Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emotivan rastanak

Veliki trener rasplakao se u svojem rodnom gradu: Ovo je moj dom!

Jupp Heynckes, trener Bayern Münchena, rasplakao se na emotivnoj konferenciji za novinare nakon posljednje utakmice na klupi bavarskog kluba u Bundesligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jupp Heynckes suznih je očiju započeo press-konferenciju nakon utakmice Borussije M'gladbach i Bayerna.

"Ovdje sam počeo svoju igračku i trenersku karijeru. Ovo je moj dom", rekao je trener Bayerna koji napušta klupu Bavaraca po okončanju sezone. Heynckes je 9. svibnja 1945. godine rođen u Mönchengladbachu, te je za Borussiju (M) debitirao 1963. godine kao igrač, a kao trener 16 godina kasnije.

Bayern je u posljednjem 34. kolu Bundeslige slavio na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach s 4-3, te pobjednički zaključio sjajnu sezonu u kojoj je još u igri za trofej u njemačkom kupu i Ligi prvaka.

"Bio je to vrlo emotivan trenutak za mene oprostiti se od njemačkog nogometa ovdje u Mönchengladbachu. Zahvaljujem gledateljima na lijepom prijemu", izustio je Heynckes te nakon toga briznuo u plač.

Apsolutno svi novinari su u tom trenutku ustali i zapljeskali treneru koji u 69. godini života odlazi i njemačke Bundeslige, a možda i iz nogometa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider