Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuli u potragu

Uzbuna u Madridu: Realu pod hitno treba vratar, Brazilac prvi na listi želja

Šest do dvanaest tjedana pauze očekuje golmana madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije Ikera Casillasa. Prijelom prve metakarpalne (palčane) kosti zadobio je vratar tijekom Kup dvoboja protiv Valencije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Testovi kojima se tijekom noći, sa srijede na četvrtak, podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti tek krajem travnja.

Takva situacija je nagnala čelnike Reala na brzu reakciju. Imaju u Realu još šest dana za dovođenje kvalitetnog vratara do kraja ove sezone, jer ono što u ovom trenutku imaju na dispoziciji, Antonio Adan i Jesus Fernandez, nije na razini kluba koji lovi naslov u Ligi prvaka.

Kao prva opcija se zasad spominje Brazilac Julio Cesar, koji trenutačno brani vrata premierligaša Queens Park Rangersa. Njega posebno zagovara trener Jose Mourinho s kojim je nekada radio u milanskom Interu.

Kako navode španjolski mediji druga je opcija vratar Borussije iz Mönchengladbacha Ter Stegen. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider