Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbija produžiti ugovor

Uzbuna na Camp Nou: Barcin 'superstar' na meti engleskih divova!

Iniesta je već odbio doista lukrativnu ponudu od 12 milijuna eura neto godišnje plaće, čime bi postao drugi najplaćeniji nogometaš Barcelone odmah iza Lionela Messija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andres Iniesta odbio je prvu ponudu Barcelone za produženje ugovora, što je bio dovoljan znak da se konkurenti uključe u utrku. Prema informacijama engleskih medija, Manchester United i Manchester City najozbiljniji su kandidati i neće štedjeti da ponajveću zvijezdu Barcelone dovedu u svoje redove.

Interes engleskih divova upalio je alarm na Camp Nou. Sandro Rosell nalazi se pred teškom zadaćom. Iniesta je već odbio doista lukrativnu ponudu od 12 milijuna eura neto godišnje plaće, čime bi postao drugi najplaćeniji nogometaš Barcelone odmah iza Lionela Messija, ali ispred Neymara.
Iniesta više nije nedodirljiv u Barceloni kako je to bilo u posljednjih nekoliko godina.

Pod komandom novog trenera Gerarda Tate Martina Barcelona je taktički raznovrsnija, argentinski trener želi imati više opcija u igri i zbog toga često rotira igrače. Jedino Messi ostaje nezamjenjiv, dok se Iniesta mora prilagoditi novoj situaciju, a čini se da mu to baš ne paše. Osim toga, Iniesta je napunio 29 godina i lako je moguće da mu je ovo posljednji veliki ugovor u karijeri.

Logično je da ga želi što bolje naplatiti. U svjetlu mogućeg transfera nije nebitno ni to što Barcelonu napušta njegov ponajbolji prijatelj Victor Valdes, koji mu je uvijek bio velika potpora u svlačionici. Kada se spoje ove tri nabrojane varijable, dolazimo do zaključka kako je lako moguće da Iniesta „odleprša“ s Camp Nou. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider