Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Sjajan potez Moyesa

United 'zavezao' kosovsku senzaciju: Potpisao na pet godina!

Talentirani 18-godišnji nogometaš Manchester Uniteda Adnan Januzaj potpisao je novi petogodišnji ugovor s aktualnim engleskim prvakom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je zabio dva prva premierligaška gola protiv Sunderlanda ranije ovog mjeseca ovaj krilni igrač albansko-kosovarsko-tursko-srpskih korijena privukao je pažnju europskih velikana poput Barcelone i Juventusa. No, njegova budućnost leži na Old Traffordu.

"Veliko je uzbuđenje potpisati za Manchester United. Otkako sam stigao ovdje odmah sam osjetio da je ovo pravi klub za mene", rekao je Adnan Januzaj, koji je među Crvene vragove stigao prije dvije godine iz Anderlechta.

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes bio je oduševljen što se talentirani mladić obvezao klubu dugoročno, budući ga je prethodni ugovor vezao do kraja sezone.

"Oduševljen sam što je Adnan obvezao svoju budućnost Unitedu. On je izvanserijski talent i konstantno me impresionirao otkako sam stigao u United u srpnju. Sjajno je što je prepoznao da je ovaj klub, sa tradicijom razvijanja mladih igrača i davanja prilike igračima da se razviju na najvećoj pozornici, pravo mjesto za njega", rekao je Moyes.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider