Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atletico luduje

U transu zbog povijesnog skalpa: Simeone otkrio zbog čega su tukli Real

Trener Atletico Madrida blistao je od sreće nakon što je sa svojim klubom osvojio treći trofej u dvije sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što Atletico nije slavio protiv gradskog rivala u 25 utakmica zaredom (od 1999. godine), Simeoneu je pao veliki teret s leđa.

>> Atletico slavi: Real ostao bez Kupa, Ronaldo i Mourinho isključeni!

"Bila je ovo čudesna utakmica u kojoj smo imali potrebnu dozu sreće za osvajanje trofeja. Nevjerojatno je koliko su moji igrači naporno radili u posljednjih godinu i pol dana. Napokon su izgubili strah i velikim srcem došli do pobjede u ovom dvoboju. Da, imali smo sreće, ali momčad koja pobijedi uvijek ima i malo sreće. No, od samog početka smo vjerovali da ćemo pobijediti", rekao je Simeone koji je lani s Atleticom osvojio Europa ligu, a potom i Europski superkup.

>> Mourinho odlazi kao luzer: 'Ovo mi je najlošija sezona u karijeri, ali...'

"Što nam je donijelo ovaj naslov? Činjenica da se Diego Costa vraćao 50 metara natrag, da su se Koke, Falcao, Gabi žrtvovali za momčad… Bez teksta sam. Sada moramo početi razmišljati o sljedećoj utakmici jer samo tako možemo napredovati. To je jedini način koji znamo", zaključio je Argentinac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider