FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Obračun u Rijeci

'U okršaju između Bosanca i Srbina stvarno je sve moguće!'

Bosanski borac u lakoj kategoriji Dževad Muftić hrvatskoj se publici predstavio u lipnju 2013. nastupivši na prestige fightu Hrvatske MMA lige.

Tada se borio protiv Marka Burušića, a opći dojam te borbe je bio da smo od prvaka Burušića navikli na bolje, dok je Muftić pokazao da je mlada MMA nada Bosne i Hercegovine u kategoriji do 70 kg.

Nekoliko mjeseci poslije, MMA scenarij je ovakav: Muftić je dobio priliku braniti boje Bosne i Hercegovine na osmini finala Europske MMA lige u Rijeci, a ždrijeb je htio da mu protivnik bude Milan Žerjal iz Srbije.

 

''Pripreme za sada idu dobro, inače se uvijek ozlijedim na kraju priprema, nadam se da ovaj put neće biti tako. Uvjeren sam da će to biti dobra borba! Na papiru je on favorit, no vidjet ćemo tko će biti spremniji od nas dvojice da nametne svoju taktiku. Ostat ću suzdržan po pitanju izjava o nokautu i nadam se da će pobijediti bolji, a ne sretniji. U okršaju između Bosanca i Srbina stvarno je sve moguće'', ispričao je Dževad Muftić.

Srpski MMA stožer odlučio se na 'silenzio stampa', pa zaključujemo kako će Milan Žerjal sve 'reći' u vatrenom kavezu Centra Zamet.

Pred nama je treći event osmine finala Europske MMA lige. Od naših MMA reprezentativaca nastupa ultimativna zvijezda MMA lige, hladni riječki nokauter Dorijan Ilić i senzacionalni dubrovački gladijator Kristijan Perak. Dođite i podržite naše dečke!

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas treći event osmine finala Europske MMA lige koji će se održati u Rijeci, u dvorani Centra Zamet, 5. travnja, s početkom u 21.00 sat.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama dvorane na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider