Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Talijanski velikan žarko želi Rebića: Volio bih igrati protiv Srbije!

Napadač Splita Ante Rebić u debitantskom nastupu za hrvatsku reprezentaciju postigao je pogodak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se praćenje Ante Rebića, 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša i napadača Splita, od strane brojnih talijanskih klubova. Novosti po tom pitanju donosi La Gazzetta dello Sport.

Ugledni talijanski sportski dnevnik piše kako je trenutačno najbliže nadarenom napadaču Fiorentina, koja je ovog ljeta silno kupovala na tržištu, te s pravom gaji nade za sam vrh talijanske Serie A. Podsjećamo da Fiorentina ovog ljeta kupila i talentiranog Marka Dabru, bivšeg napadača Cibalije i hrvatskog kadetskog reprezentativca.

Navodi se kako čelnici Fiorentine obavljaju preliminarne razgovore, te da su spremni izdvojiti tri milijuna eura za Rebića. Inače, ranije su hrvatskog napadača pomno pratili iz Parme i Rome, makar su se potiho spominjali još neki klubovi Serie A.

Podsjetimo da je u srijedu, u Vaduzu, Rebić debitirao za seniorsku momčad Hrvatske i to lijepim pogotkom. Zabio je za 2-1 protiv Lihtenštajna u utakmici u kojoj su igrači Igora Štimca na koncu slavili s 3-2, uz dvostrukog strijelca Eduarda.

Rebić oduševljen: Volio bih biti u udarnom sastavu protiv Srbije!
 
„Bolje ne može. Presretan sam, oduševljen, sve se dogodilo kako sam samo moga sanjati. Prije svega zahvalan sam na prilici koja mi je pružena, a onda i svim reprezentativcima koji su čudo. Primili su me kao svoga, čestitali mi nakon utakmice, stvarno sam pod dojmom“, kazao je Rebić nakon utakmice s Lihtenštajnom.

Na pitanje očekuje li da će biti u udarnom sastavu za utakmicu sa Srbijom u Beogradu, Rebić odgovara:
„Ma, pusti te me sad s tim. Još uživam u ovome od jučer. Naravno da bih volio biti konstantan i nadam se da sam zadovoljio, ali to su pitanja za izbornika, ja sad slavim. Od sutra nastavljam s radom. Očekuje nas teška utakmica na Kantridi, a ako nastavim raditi kako treba, bit će još utakmica i golova. Hvala još jednom na prilici i hvala svima koji su mi čestitali“, izjavio je Rebić. (I.M./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider