Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konfuzna situacija

Svi ga se odriču, a sjajan je igrač: Što je Ljajiću to trebalo?

Konfuzno je stanje oko 21-godišnjeg srpskog nogometaša Adema Ljajića već neko vrijeme, pa je i sam trener Fiorentine Vincenzo Montella nedavno izjavio kako je "umoran oko svega toga"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Umara me priča oko Ljajića. Sretan bih bio jedino kada bi se sve oko njega riješilo što prije. Ili ostanak ili odlazak, samo da znamo na čemu smo'', rekao je Montella.

Kako god, Montella je Ljajića izostavio i sa šireg popisa igrača za premijeru Fiorentine ove sezone u Seriji A. Toskanski klub ovog ponedjeljka igra doma protiv Catanije, a Ljajića nema na popisu.

Iz kluba su Ljajiću dali ultimatum i rekli mu neka odluči o svojoj budućnosti: ostaje li ili odlazi u neki od klubova koji su zainteresirani za njega (Milan, Roma i madridski Atletico).

U međuvremenu su se pojavile glasine kako bi Ljajić mogao biti pozvan u krug srpskih reprezentativaca za skorašnji kvalifikacijski ogled protiv Hrvatske, početkom rujna. No, izbornik Srbije Siniša Mihajlović je bio decidiran:

''Nemam namjere zvati Ljajića.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider