Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho se ne javlja

Sudac 'masakrirao' Valenciju: 'Real ga je pritisnuo, bio je u strahu!'

Real Madrid slavio je s 2-0 u prvoj utakmici četvrtfinala nogometnog Kupa kralja na Santiago Bernabeuu protiv Valencije, iz čijih su redova nakon susreta bili izrazito ogorčeni na suđenje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U glavnom gradu Španjolske dogodilo se nekoliko, u najmanju ruku, sumnjivih situacija na jučerašnjoj utakmici i sve na štetu Valencije. Napadaču Robertu Soldadu svirana su dva nepostojeća zaleđa u prilikama za pogodak, nije sviran evidentan jedanaesterac na Jonasu, te se dogodilo još nekoliko situacija u kojima je sudac išao niz dlaku "kraljevskom klubu".

Brutalno iskren nakon susreta bio je spomenuti napadač Soldado.

"Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali. Stvarali smo prilike, ali nedostajalo je preciznosti u završnici. Osim toga borili smo se i protiv nekih stvari na koje ne možemo utjecati, a to je suđenje. Ovoga je tjedna Real napravio takav pritisak na suce, da je današnji bio u velikom strahu da eventualno ne ošteti veliki klub. Stoga je odlučio štetiti nama", rekao je Soldado.

Predsjednik Valencije Manuel Llorente "rigao je vatru" po sucu jednako kao i Soldado.

"Ovdje se uvijek događa jedno te ista stvar. Suci jednostavno nestanu i onda se borimo protiv Reala, navijača i loših sudačkih odluka. Ljut sam jednako kao i svi naši navijači. Igrali smo jako dobro, ali na neke elemente utakmice ipak nismo mogli utjecati", rekao je Llorente. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider