Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Trojica na nišanu

Što je Moyes radio na utakmici Serie A? Tko će ovome povjerovati...

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes doletio je na Sardiniju te gledao utakmicu Cagliari – Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon subotnje pobjede protiv Swanseaja, David Moyes je sjeo u avion i već u nedjelju uživo gledao pobjedu Juventusa u Cagliariju. Moyes se nije uspio sakriti, jučer su odmah počela brujanja po društvenim mrežama: Koga je Moyes gledao?

Torinski Tuttosport objavio je izjavu Moyesa koji je svoje prisustvo na utakmici pokušao opravdati ovako: 'Ovdje sam na odmoru. Nikoga ne gledam, ne događaju se nikakvi dogovori.''

Nitko mu nije povjerovao. Pogotovo jer se zna kako Škot želi početi zidati novi Manchester United. A u njemu navodno želi vidjeti i neke nogometaše Juventusa. Spominjali su se veznjaci Claudio Marchisio i Arturo Vidal. Prvog možda Juve i pusti, ali za Vidala bi cijena mogla biti prepaprena čak i za veliki Manchester United.

Neki spominju i Paula Pogbu, koji je bio u Unitedu, a poznat je i kao 'najveća greška Alexa Fergusona', naravno uz Gerarda Piquea. Sumnjamo da se radi o željama za siječanj, Moyes je već u akciji 'ljeto 2014.'
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider