Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte golčinu

Stari majstori: Juninho ubacio, a Henry zabio – škaricama!

Francuski nogometni majstor Thierry Henry pokazuje da usprkos 35 godina na leđima nije izgubio čaroliju koja ga je krasila tijekom cijele karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sinoćnjoj utakmici MLS lige između njegovih New York Red Bullsa protiv Montrela Henry je zabio u 88. minuti prekrasan gol koji je njegovoj momčadi donio 2-1 pobjedu. Juninho je nabacio iz kornera, Šveđanin Markus Holgersson glavom je proslijedio loptu Henryju, koji je leđima okrenut prema golu, škaricama s ruba peterca s lijeve strane poslao loptu u mrežu.

Bio je to u tom trenutku gol za vodstvo Red Bullsa 2-0 i Henryjev drugi gol na susretu, ali kako je za Montreal u sudačkoj nadoknadi zabio Marco Di Vaio, pokazalo se i gol vrijedan tri boda.

Nekadašnji napadač Arsenala i Barcelone je ove sezone dosad zabio pet golova i na diobi je drugog mjesta ljestvice najboljih strijelaca s golom manje od lidera, dok je njujorški sastav na diobi prvog mjesta Istočne konferencije s jednakim brojem bodova (20) i dvije utakmice više od Houston Dynama.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider