Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morattiju dosadili porazi

Sprema se rasprodaja na San Siru, Kovačić nije upitan!

Naravno da su se nakon teškog stradanja Intera na White Hart Laneu ponovno otvorila pitanja o ostanku Stramaccionija na crno-plavoj klupi, o vrijednosti današnjeg Intera, o tome kako je oproštaj od Europe blizu, a sljedeća Liga prvaka neizvjesna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uostalom, dovoljno je bilo vidjeti Morattijevo lice u onih nekoliko trenutaka kada ga je pokazala kamera. Kiselo – smrknuti izraz kao da je emitirao pitanje – je li ovo momčad u koju sam utukao silne milijune?

Dodamo li da su se Interu slični porazi već događali, priča logično ide dalje: „duboko grlo“ iz kluba kaže, a Gazzetta dello Sport prenosi, da je u londonskoj večeri Massimo Moratti definitivno prekrižio ovaj i ovakav Inter koji na kraju sezone ide u remont.

>> Tottenham i Bale razvalili Inter, Kovačić zamijenjen

Čvrstim točkama i neupitnim prvotimcima proglašena su petorica igrača: Handanovič, Ranocchia, Juan, Guarin i Palacio. Poseban status dakako ima i legendarni Zanetti, no biološki sat i njemu neumitno otkucava.

Odmah njima uz bok je i Mateo Kovačić, koji je klupska budućnost i nije uopće predmet ocjenjivanja nakon samo nekoliko nastupa. Upitan za ocjenu Mateovih 55 minuta protiv Tottenhama, trener je kazao:

„Sigurno je da će mu ovakve utakmice pomoći da sazrije. Mateo je naš čovjek budućnosti. U ovom mu trenutku samo utakmice na najvišoj razini mogu povećati faktor iskustva.“

Svima ostalima iznad glave lebdi upitnik. Nekom manji, nekom veći, ali upitnik. Također i Stramaccioniju, koji jednostavno mora biti najmanje treći do kraja prvenstva, želi li uopće biti u igri za nastavak mandata na Interovoj klupi.

Tako se nastavljaju teške Interove „post Mourinhovske“ godine. Nakon što je Special One otišao, nema nikoga tko bi upalio svjetlo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider