Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velike promjene

Sprema li se 'velika čistka' u Manchesteru? Tjeraju čak 10 igrača, a neki žele sami otići

Katastrofalni rezultati Manchester Uniteda mogli bi dovesti do pravog egzodusa s Old Trafforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlazak Alexa Fergusona donio je veći potres nego što je većina očekivala. Naslov prvaka u premijernoj sezoni Davida Moyesa nije bio imperativ, no čini se kako će se Crveni vragovi žestoko namučiti da ove sezone izbore Ligu prvaka.

Domaći 0:1 porazi od Evertona i Newcastlea u samo četiri dana šokirali su navijače. Deveto mjesto na ljestvici i čak 13 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom je previše. Mnogi su ljuti na Davida Moyesa, ali kako potjerati čovjeka koji zamijenio Sir Alexa. Jer, upravo je Fergie simbol strpljenja jednog kluba i kasnijeg neviđenog uspjeha.

Navijači u anketama više zamjeraju nogometašima nego Moyesu. Zato je izglednije kako će ceh platiti upravo oni. Manchester Evening News piše kako je na listi za odlazak čak 10 igrača. Ne znamo je li tamo Robin Van Persie koji navodno nije u dobrim odnosima s Moyesom, ali jesu navodno Rio Ferdinand, Patrice Evra, Nani, Ashley Young, Antonio Valencia i Anderson.

S druge strane, nezadovoljni su Javier Hernandez, Shinji Kagawa i Wilfried Zaha, koji bi također mogli otići.

Man United mora otvoriti mjesta Moyesu za nova pojačanja. Škot bi mogao već na zimu početi zidati novu ekipu za sljedeću sezonu, jer iz ove momčadi ne može izvući ono što je mogao njegov legendarni prethodnik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider