Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kazna je istekla

Spektakl na Old Traffordu: Najveći derbi Engleske i - on

Prijelazni rok završio je prije tri tjedna, a Liverpool je u subotu poslijepodne dobio veliko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije došao kao slobodan igrač (što se može izvan roka za transfere) niti je kupljen ovog ljeta pa se tek sada oporavio od ozljede ili adekvatno pripremio. Luis Suarez konačno je u kombinaciji za udarni sastav Liverpoola jer je odslužio kaznu od 10 utakmica, koju je dobio još u travnju ove godine zbog ugriza Branislava Ivanovića na utakmici s Chelseajem.

"On je čvrst karakter i njegove najveće kvalitete su želja i posvećenost. Sada se vraća u konkurenciju i dat će 100 posto. Siguran sam da će nakon nekoliko utakmica biti spreman za povratak na staro. Iz onoga što sam vidio na treninzima i ekstra napora koji je uložio, imao je dobre pripreme za povratak. Suarez voli nogomet, živi za nogomet i uložio je sve u njega. To je ono što očekujemo od njega jer je on takav karakter. Odigrao je i utakmicu iza zatvorenih vrata i to je njegova kvaliteta. Znam puno igrača koji bi odlučili doći samo na trening", poručio je Brendan Rogers.

Menadžer Liverpoola forsira sustav 4-3-3, a u napadačkom dijelu to bi trebalo značiti da će Moses igrati desno, Sturridge lijevo te u samom vrhu napada Suarez. Nema što, ofenziva za sami vrh lige, blizu kojeg se Redsi nalaze poslije pet kola (zaostaju dva boda za vodećim dvojcem Arsealom i Tottenhamom).

Rogersov kolega na klupi Uniteda, David Moyes, proživljava teške dane. Već je dvaput poražen u Premiershipu, upisao je samo dvije pobjede i trenutno je United tek na osmoj poziciji, pa je Moyesu ova utakmica iznimno bitna, kako bi vratio mir u svlačionicu, ali i među navijače i čelnike kluba. Eventualno ispadanje od najvećeg rivala natovarilo bi mu veliki pritisak...

Engleska Liga kup
Newcastle United Leeds 20:45
 
Manchester United Liverpool 20:45
 
Tranmere Stoke City 20:45
 
Birmingham Swansea 20:45
 
WBA Arsenal 21:00
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider