Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Osvajač'

Španjolci oduševljeni Modrićem: Od rezerve postao nezamjenjiv!

Španjolski mediji hvale hrvatskog reprezentativca i veznjaka Real Madrida Luku Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Modrić proživljava svoje najbolje dane u Real Madridu", piše u svojem izdanju od četvrtka madridski portal Marca.

'Čarobni potez sjajnog playmakera': Modrić igrač utakmice

"Pogodak koji je postigao Kopenhagenu kristalno jasno pokazuje koliko uživa u ovom trenutku u Real Madridu i koliko je dobra atmosfera u momčadi. Visoka cijena njegovog dovođenja nije bila opravdana u prvoj sezoni. Čak je i predsjednik Florentino Perez izrazio svoju skepsu, no u drugoj je sezoni jasno da je njegovo dovođenje bio pun pogodak. Osvojio je trenera Ancelottija, ali i predsjednika Pereza.", piše Marca.

"Luka u nijednom trenutku nije slegnuo s ramenima, neovisno o tome koliko mu je komplicirano i teško bilo na početku svoje karijere u madridskom klubu. Mučio se da izbori svoje mjesto u prvoj momčadi, a kada mu je to u smiraju prošle sezone uspjelo, Luka je postao jedan od najboljih igrača Reala. Nakon svih sjajnih partija od tada zaboravili smo u potpunosti prošlu sezonu, kada je bio proglašen najgorim pojačanjem u sezoni 2012/2013.", piše Marca.

"Momčad je blizu onoga što od nje tražim. Defenzivno smo jako dobri. Primili smo samo jedan gol u zadnjih pet utakmica. Imamo dobru ravnotežu u momčadi i to moramo zadržati. Luka Modrić odrađuje vrlo dobar posao. Zajedno s Xabijem Alonsom daje ravnotežu momčadi, ofenzivno i defenzivno", rekao je Ancelotti nakon susreta.

Marca je u završnici teksta nazvala hrvatskog nogometnog reprezentativca "Osvajačem" zbog načina na koji je od rezerve postao nezamjenjivi igrač na travnjaku u momčadi Carla Ancelottija. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider