Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glupost godine

Šok i nevjerica u Liverpoolu: Pogledajte kako su si 'sami izbili pobjedu'

U prvom nedjeljnom dvoboju 24. kola engleske Premierlige nogometaši West Bromwicha su na svome Hawthornsu ugrabili bod protiv favoriziranog Liverpoola, odigravši 1:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Redsi su poveli u 24. minuti nakon kombinacije svoga napadačkog dvojca Luis Suarez - Daniel Sturridge u kaznenom prostoru. U konačnici je Urugvajac prebacio loptu na drugu stativu gdje ju je Sturridge, izbjegavši zaleđe, lakoćom ugurao u nebranjenu mrežu. Engleskom je reprezentativcu to 14. ovosezonski ligaški pogodak.

U nastavak su domaći krenuli puno odlučnije, stvorili su nekoliko prilika, a onda im je u 67. minuti Kolo Toure poklonio pogodak za izjednačenje. Bjelokošćanski je stoper ničim izazvan pred svojim golom poslužio Victora Anichebea, a Nigerijac je iskoristio poklon i s vrha šesnaesterca zabio za konačnih 1:1.

Liverpool je na ovaj način propustio priliku približiti se vodećem trojcu kojem tek slijede zadaće u ovom kolu. Momčad Brendana Rodgersa za vodsećim Manchester Cityjem zaostaje šest, za drugoplasiranim Arsenalom pet, a za Chelseajem tri boda. S druge strane, West Bromwich nastavlja borbu za ostanak, a ovo mu je bio već 11. ovosezonski remi.

Premierliga, 24. kolo:

West Bromwich - Liverpool 1:1 (Anichebe 67 / Sturridge 24)

Arsenal - Crystal Palace (kasnije)

Redoslijed: 1. Manchester City 53 (-1), 2. Arsenal 52 (-1), 3. Chelsea 50 (-1), 4. Liverpool 47...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider